tirsdag den 23. februar 2010

Hvad er (ID) Life Coaching?

Coaching har indtil for få år siden stort set kun været minded på elitesports udøvere og ledere i erhvervslivet med fokus på at sætte høje mål og nå dem. Men hvorfor skal coaching være begrænset til disse grupper? Hvorfor ikke sætte fokus på drømme og mål i din tilværelse, som har betydning for dig og din livskvalitet? Efter min mening og erfaring kan helt almindelige og ualmindelige mennesker få rigtig god gavn af at sparre med en professionel coach.

ID Life Coaching kan bruges i alle livets forhold og handler bl.a. om at gå efter dine drømme, få øje på og udnytte dit fulde potentiale. Og om at have fokus på områder i livet, du ønsker skal udvikle sig eller forandres. Life coaching handler i den grad også om bevidstgørelse af uhensigtsmæssige mønstre og vaner, om at sætte lys på de barrierer og begrænsninger, der forhindrer dig i at leve dine drømme og dit potentiale fuldt ud.
Du har helt sikkert haft udfordringer i dit liv og befundet dig i situationer, hvor det har været svært at bevare overblikket. Det der gør forskellen mellem 'fiasko'- og 'succes'oplevelser er måden, hvorpå du tackler situationen. En life coach er en uvildig sparringspartner, som ikke er flettet ind i dine tanke- og handlingsmønstre. Coachen kan via sine spørgsmål og sin neutralitet være med til at bevidstgøre dig om evt fastlåste møstre. Om dine tanker, følelser og erfaringer omkring temaet og potentielle løsninger.


Hvad er forskellen mellem ID life coaching og terapi?

På nogle områder minder ID Life Coaching om terapi men en afgørende forskel er, at vi  via ID Life Coaching ikke dvæler længe ved fortiden men mest arbejder NU og fremadrettet. Gerne men ikke nødvendigvis løsningsorienteret. Det betyder ikke at fortiden er tabu, eller at følelser ikke er tilladte i life coaching. Ofte er der netop megen læring at hente i tidligere erfaringer og oplevelser, samt det du mærker lige nu og her følelsesmæssigt.
En anden forskel mellem life coaching og terapi er, at vi i coaching ikke arbejder med traumer, misbrug og alvorligt psykisk syge mennesker. Men almindelige hverdagsneurotikere, jo selvfølgelig.

Kort sagt handler ID Life Coaching om ressourceorienteret selvudvikling. Hvis du vil vide mere præcist hvad netop ID-metoden indeholder, kan du gå på opdagelse HER

DINE MULIGHEDER

Hvis du har lyst til f.eks. at:

* Opdage, undersøge og definere dine ressourcer og dit fulde potentiale 

* Få inspiration til at være tro mod dine dybeste værdier og følge dine største drømme
* Blive bevidst om gamle overbevisninger og blive opmærksom på, hvor og hvordan du spænder ben for dig selv
* Forbedre dine relationer
* Eller bare ’snuse’ til life coaching


Så er du velkommen til at kontakte mig og lave en aftale eller få opklaret evt. spørgsmål.

Da jeg nu er certificeret ID life coach er prisen pr. session kr. 500,- og 350,- for studerende. En session varer ca. 75 minutter. Ring på 5176 8096 eller skriv til mail@klokcoaching.dk